Menu

  3677 3044

Nyheder

Vi bekræfter vores kvalitet med ISO 9001:2015!

Chemo Electric A/S ved at kvalitetsledelse er med til at forbedrer kundetilfredsheden og virksomhedens resultater.

Vi arbejder derfor dedikeret for kontinuerligt at vedligeholde, udvikle og forbedre akkrediteringen inden for kvalitetsledelse. Det sker for at imødekomme vores kunders såvel som vores leverandøres behov og sikre den højeste kvalitet og bedst mulige service.

Vi opfattet kvalitetsstandarden som et værdifuldt værktøj til effektivisering af vores daglige arbejde og rutiner gennem engagerede medarbejdere med fælles forståelse og dermed højne vi kvaliteten.

"Det har været en god proces og rejse, hvor alle har taget ansvar og udvist ejerskab i forberedelsen til auditten og over for de ændringer, vi har foretaget i vores kvalitetsledelsessystem", siger Johnny Olesen, Vice Executive Officer.

ISO 9001:2015-standarden kræver en høj grad af lederskab, ejerskab og engagement. Dette blev registreret under auditten og noteret af Intertek Certification AB, der har stået for certificeringen af Chemo Electric A/S.

ISO-Certifikat

Læs mere...

Konfigurer din knap som du vil!


Ny knap med OLED-display og PCAP. 

Med lanceringen af denne interaktive knap med nyeste generation af PCAP (Projected Capacitiv Touch) teknologi gør det muligt at konfigurere udseende og funktionalitet som man selv ønsker. Læs mere om CDS1-knappen

 

Læs mere...

Nye leverandører og ansigter hos Chemo Electric

Det er med stor fornøjelse, at informere Chemo Electric har overtaget Hans Følsgaard´s elektronik aktiviteter.

Chemo Electric A/S (CE) & Hans Følsgaard A/S (HF), der begge er en del af Addtech koncernen, har besluttet at CE overtager elektronik aktiviteterne fra HF pr. 1.oktober 2016. Læs mere her:

 

Læs mere...

Vigtig kundeinformation

Chemo Electric overtager ansvaret for Hans Følsgaard A/S elektronikprodukter pr. 1. oktober 2016. Kundebrev.
Se også vort opdaterede linecard (vær opmærksom på, at leverandør logoerne er klikbare og fører til en specifik hjemmeside).
Læs mere...

SUNON typenummerforklaring

SUNON producerer mange forskellige ventilatorer, blæsere og kølemoduler. Det kan derfor være en udfordring at dechifrere typenummeret, for at finde produktets beskrivelse. Følgende dokument giver en udførlig forklaring

 

Læs mere...

Nye switche i rustfri stål fra BULGIN

BULGIN Domed and Traditional Range 

BULGIN lancerer nu en ny serie robuste switche i rustfri stål alle med diameter ø12mm. Disse trykswitche er BULGIN´s mindste og kan leveres både med- og uden LED indikator, ligesom de fremstilles med enten kurvet, eller plan aktivator. Den plane type er vandtæt og alle modeller i serien er specificeret til 2A/36VDC.

Datablad

Læs mere...

Populær BRADY printer er blevet endnu bedre

Vi har en historik på mere end 30 år med salg og rådgivning inden for kvalitets opmærkningsprodukter fra Brady. En af de populære kompakte printere, er blevet lanceret i en ny og endnu bedre version.

Læs mere...

Nye højeffektive ventilatorer fra SUNON

SUNON lancerer nu en ny serie ventilatorer, baseret på EC teknologi, hvor der benyttes en børsteløs DC motor til at drive ventilatoren. Ved hjælp af et elektronisk kredsløb, kan ventilatoren tilsluttes AC og der kan opnås en reduktion af effektforbruget på omkring 80% i forhold til en traditionel AC ventilator. Ventilatorerne fås i 3 forskellige størrelser.

Læs mere...

Chemo Electric A/S, Hassellunden 14, DK-2765 Smørum, Denmark, Tel: 3677 3044, Email: info@chemolec.dk